Lunch 21 – 25.10.24
Poniedziałek 21.10.
Krem pomidorowo – paprykowy z kwaśną śmietaną
Pieczona karkówka z warzywami, puree ziemniaczanym i sosem musztardowym
Papardelle z grzybami i parmezanem
Panna Cotta
Wtorek 22.10.
Zupa minestrone z makaronem i parmezanem
Kotlet schabowy z pieczonymi ziemniakami i buraczkami
Gnocchi Sorentina
Brownie
Środa 23.10.
Zupa z zielonej soczewicy z pomidorami i kolendrą
Grillowana pierś z kurczaka z warzywami, risotto i sosem z trawy cytrynowej
Pizza z kremem truflowym i grillowanym bakłażanem
Szarlotka
Czwartek 24.10.
Krem z leśnych grzybów z puszystą śmietaną
Pierś indyka z puree ziemniaczanym, fasolką szparagową i sosem ziołowym
Calzone ze szpinakiem, grzybami, i gorgonzolą
Beza z kawą
Piątek 25.10.
Krem z dyni z imbirem, chilli i kolendrą
Dorsz w panko z domowymi frytkami, surówką z czerwonej kapusty
Fettuccine quatro formagie
Dolce – Salato