Lunch 29,90 zł
SI DUE LUNCH – zupa+danie główne+deser 29,90 zł
Od poniedziałku do piątku w godz. 12:00 – 16:00
Herbata Si Due lub Lemoniada do lunchu – 6,00 zł
Zamówienia telefoniczne – tel. 796262629
Odbiór własny w restauracji SI DUE, Marszałkowska 62 (obok Placu Konstytucji)
Lunch 16-20.09
Poniedziałek 16.09:
- Krem z pieczonej dyni z imbirem i parmezanem
- Bitka wieprzowa z puree ziemniaczanym, buraczkami w miodzie i sosem grzybowym
- Papardelle z dynią w sosie burre-blanc
- Brownie czekoladowe
Wtorek 17.09:
- Zupa z zielonej soczewicy z pomidorami i kolendrą
- Udko z kurczaka BBQ z domowymi frytkami i surówką colesław
- Czarne spaghetti z pomidorami, kaparami i oliwą z oliwek
- Szarlotka
Środa 18.09:
- Biała polewka z szynką i grzybami
- Polędwiczka wieprzowa „saltim bocca” z szafranowym risotto i dzikim brokułem
- Gnocchi z konfiturą z pomidorową, pesto i straciatellą
- Tiramisu
Czwartek 19.09:
- Zupa szczawiowa z puree ziemniaczanym i jajkiem
- Cordon blu ze schabu z puree ziemniaczanym i mizerią
- Calzone ze szpinakiem i grzybami
- Beza z kawą
Piątek 20.09:
- Zupa buraczkowa z koperkiem
- Ravioli z łososiem i sosem śmietanowo-winnym
- Fettuccine quatro formaggi
- Chałwowa Panna Cotta
SI DUE LUNCH – zupa+danie główne+deser 29,90 zł
Od poniedziałku do piątku w godz. 12:00 – 16:00
Herbata Si Due lub Lemoniada do lunchu – 6,00 zł
Zamówienia telefoniczne – tel. 796262629
Odbiór własny w restauracji SI DUE, Marszałkowska 62 (obok Placu Konstytucji)
Lunch 16-20.09
Poniedziałek 16.09:
- Krem z pieczonej dyni z imbirem i parmezanem
- Bitka wieprzowa z puree ziemniaczanym, buraczkami w miodzie i sosem grzybowym
- Papardelle z dynią w sosie burre-blanc
- Brownie czekoladowe
Wtorek 17.09:
- Zupa z zielonej soczewicy z pomidorami i kolendrą
- Udko z kurczaka BBQ z domowymi frytkami i surówką colesław
- Czarne spaghetti z pomidorami, kaparami i oliwą z oliwek
- Szarlotka
Środa 18.09:
- Biała polewka z szynką i grzybami
- Polędwiczka wieprzowa „saltim bocca” z szafranowym risotto i dzikim brokułem
- Gnocchi z konfiturą z pomidorową, pesto i straciatellą
- Tiramisu
Czwartek 19.09:
- Zupa szczawiowa z puree ziemniaczanym i jajkiem
- Cordon blu ze schabu z puree ziemniaczanym i mizerią
- Calzone ze szpinakiem i grzybami
- Beza z kawą
Piątek 20.09:
- Zupa buraczkowa z koperkiem
- Ravioli z łososiem i sosem śmietanowo-winnym
- Fettuccine quatro formaggi
- Chałwowa Panna Cotta