Lunch 29,90 zł
SI DUE LUNCH – zupa+danie główne+deser 29,90 zł
Od poniedziałku do piątku w godz. 12:00 – 16:00
Herbata Si Due lub Lemoniada do lunchu – 6,00 zł
Zamówienia telefoniczne – tel. 796262629
Odbiór własny w restauracji SI DUE, Marszałkowska 62 (obok Placu Konstytucji)
Lunch 15-19.04
Poniedziałek 15.04:
- Krem z pieczonych warzyw z oliwą truflową
- Grillowana polędwiczka wieprzowa z warzywami, puree ziemniaczanym i sosem z suszonych pomidorów
- Fettuccine z ratatoullie warzywnym z mozzarellą
- Beza z owocami
Wtorek 16.04:
- Kapuśniak z młodej kapusty z koperkiem
- Kotlet schabowy z puree ziemniaczanym i sałatą ze śmietaną
- Kotlet z boczniaka z puree ziemniaczanym i sałatą ze śmietaną
- Szarlotka
Środa 17.04:
- Orientalna zupa cytrynowa z makaronem ryżowym i kolendrą
- Pierś z indyka z panierowanym risotto, warzywami i sosem ziołowym
- Gnocchi z pesto z parmezanem
- Tiramisu
Czwartek 18.04:
- Domowy rosół z makaronem i warzywami
- Sataj z kurczaka z puree z batata, orientalną surówką i sosem imbirowym
- Papardelle z grzybami i parmezanem
- Panna Cotta „solony karmel”
Piątek 19.04:
- Krem z pomidorów i papryki
- Dorsz w panko z domowymi frytkami, surówką colesław i salsą verde
- Foccacia z konfiturą pomidorową, grillowanymi warzywami i pesto
- Karpatka
SI DUE LUNCH – zupa+danie główne+deser 29,90 zł
Od poniedziałku do piątku w godz. 12:00 – 16:00
Herbata Si Due lub Lemoniada do lunchu – 6,00 zł
Zamówienia telefoniczne – tel. 796262629
Odbiór własny w restauracji SI DUE, Marszałkowska 62 (obok Placu Konstytucji)
Lunch 15-19.04
Poniedziałek 15.04:
- Krem z pieczonych warzyw z oliwą truflową
- Grillowana polędwiczka wieprzowa z warzywami, puree ziemniaczanym i sosem z suszonych pomidorów
- Fettuccine z ratatoullie warzywnym z mozzarellą
- Beza z owocami
Wtorek 16.04:
- Kapuśniak z młodej kapusty z koperkiem
- Kotlet schabowy z puree ziemniaczanym i sałatą ze śmietaną
- Kotlet z boczniaka z puree ziemniaczanym i sałatą ze śmietaną
- Szarlotka
Środa 17.04:
- Orientalna zupa cytrynowa z makaronem ryżowym i kolendrą
- Pierś z indyka z panierowanym risotto, warzywami i sosem ziołowym
- Gnocchi z pesto z parmezanem
- Tiramisu
Czwartek 18.04:
- Domowy rosół z makaronem i warzywami
- Sataj z kurczaka z puree z batata, orientalną surówką i sosem imbirowym
- Papardelle z grzybami i parmezanem
- Panna Cotta „solony karmel”
Piątek 19.04:
- Krem z pomidorów i papryki
- Dorsz w panko z domowymi frytkami, surówką colesław i salsą verde
- Foccacia z konfiturą pomidorową, grillowanymi warzywami i pesto
- Karpatka