×

Lunch 29,90 zł

Lunch 29,90 zł

SI DUE LUNCH – zupa+danie główne+deser 29,90 zł
Od poniedziałku do piątku w godz. 12:00 – 16:00
Herbata Si Due lub Lemoniada do lunchu – 6,00 zł
Zamówienia telefoniczne – tel. 796262629
Odbiór własny w restauracji SI DUE, Marszałkowska 62 (obok Placu Konstytucji)

 

Lunch 15-19.04

Poniedziałek 15.04:

  • Krem z pieczonych warzyw z oliwą truflową
  • Grillowana polędwiczka wieprzowa z warzywami, puree ziemniaczanym i sosem z suszonych pomidorów
  • Fettuccine z ratatoullie warzywnym z mozzarellą
  • Beza z owocami

Wtorek 16.04:

  • Kapuśniak z młodej kapusty z koperkiem
  • Kotlet schabowy z puree ziemniaczanym i sałatą ze śmietaną
  • Kotlet z boczniaka z puree ziemniaczanym i sałatą ze śmietaną
  • Szarlotka

Środa 17.04:

  • Orientalna zupa cytrynowa z makaronem ryżowym i kolendrą
  • Pierś z indyka z panierowanym risotto, warzywami i sosem ziołowym
  • Gnocchi z pesto z parmezanem
  • Tiramisu

Czwartek 18.04:

  • Domowy rosół z makaronem i warzywami
  • Sataj z kurczaka z puree z batata, orientalną surówką i sosem imbirowym
  • Papardelle z grzybami i parmezanem
  • Panna Cotta „solony karmel”

Piątek 19.04:

  • Krem z pomidorów i papryki
  • Dorsz w panko z domowymi frytkami, surówką colesław i salsą verde
  • Foccacia z konfiturą pomidorową, grillowanymi warzywami i pesto
  • Karpatka

SI DUE LUNCH – zupa+danie główne+deser 29,90 zł
Od poniedziałku do piątku w godz. 12:00 – 16:00
Herbata Si Due lub Lemoniada do lunchu – 6,00 zł
Zamówienia telefoniczne – tel. 796262629
Odbiór własny w restauracji SI DUE, Marszałkowska 62 (obok Placu Konstytucji)

 

Lunch 15-19.04

Poniedziałek 15.04:

  • Krem z pieczonych warzyw z oliwą truflową
  • Grillowana polędwiczka wieprzowa z warzywami, puree ziemniaczanym i sosem z suszonych pomidorów
  • Fettuccine z ratatoullie warzywnym z mozzarellą
  • Beza z owocami

Wtorek 16.04:

  • Kapuśniak z młodej kapusty z koperkiem
  • Kotlet schabowy z puree ziemniaczanym i sałatą ze śmietaną
  • Kotlet z boczniaka z puree ziemniaczanym i sałatą ze śmietaną
  • Szarlotka

Środa 17.04:

  • Orientalna zupa cytrynowa z makaronem ryżowym i kolendrą
  • Pierś z indyka z panierowanym risotto, warzywami i sosem ziołowym
  • Gnocchi z pesto z parmezanem
  • Tiramisu

Czwartek 18.04:

  • Domowy rosół z makaronem i warzywami
  • Sataj z kurczaka z puree z batata, orientalną surówką i sosem imbirowym
  • Papardelle z grzybami i parmezanem
  • Panna Cotta „solony karmel”

Piątek 19.04:

  • Krem z pomidorów i papryki
  • Dorsz w panko z domowymi frytkami, surówką colesław i salsą verde
  • Foccacia z konfiturą pomidorową, grillowanymi warzywami i pesto
  • Karpatka