×

Lunch 29,90 zł

Lunch 29,90 zł

SI DUE LUNCH – zupa+danie główne+deser 29,90 zł
Od poniedziałku do piątku w godz. 12:00 – 16:00
Herbata Si Due lub Lemoniada do lunchu – 6,00 zł
Zamówienia telefoniczne – tel. 796262629
Odbiór własny w restauracji SI DUE, Marszałkowska 62 (obok Placu Konstytucji)

 

Lunch 16-20.09

Poniedziałek 16.09:

  • Krem z pieczonej dyni z imbirem i parmezanem
  • Bitka wieprzowa z puree ziemniaczanym, buraczkami w miodzie i sosem grzybowym
  • Papardelle z dynią w sosie burre-blanc
  • Brownie czekoladowe

Wtorek 17.09:

  • Zupa z zielonej soczewicy z pomidorami i kolendrą
  • Udko z kurczaka BBQ z domowymi frytkami i surówką colesław
  • Czarne spaghetti z pomidorami, kaparami i oliwą z oliwek
  • Szarlotka

Środa 18.09:

  • Biała polewka z szynką i grzybami
  • Polędwiczka wieprzowa „saltim bocca” z szafranowym risotto i dzikim brokułem
  • Gnocchi z konfiturą z pomidorową, pesto i straciatellą
  • Tiramisu

Czwartek 19.09:

  • Zupa szczawiowa z puree ziemniaczanym i jajkiem
  • Cordon blu ze schabu z puree ziemniaczanym i mizerią
  • Calzone ze szpinakiem i grzybami
  • Beza z kawą

Piątek 20.09:

  • Zupa buraczkowa z koperkiem
  • Ravioli z łososiem i sosem śmietanowo-winnym
  • Fettuccine quatro formaggi
  • Chałwowa Panna Cotta

SI DUE LUNCH – zupa+danie główne+deser 29,90 zł
Od poniedziałku do piątku w godz. 12:00 – 16:00
Herbata Si Due lub Lemoniada do lunchu – 6,00 zł
Zamówienia telefoniczne – tel. 796262629
Odbiór własny w restauracji SI DUE, Marszałkowska 62 (obok Placu Konstytucji)

 

Lunch 16-20.09

Poniedziałek 16.09:

  • Krem z pieczonej dyni z imbirem i parmezanem
  • Bitka wieprzowa z puree ziemniaczanym, buraczkami w miodzie i sosem grzybowym
  • Papardelle z dynią w sosie burre-blanc
  • Brownie czekoladowe

Wtorek 17.09:

  • Zupa z zielonej soczewicy z pomidorami i kolendrą
  • Udko z kurczaka BBQ z domowymi frytkami i surówką colesław
  • Czarne spaghetti z pomidorami, kaparami i oliwą z oliwek
  • Szarlotka

Środa 18.09:

  • Biała polewka z szynką i grzybami
  • Polędwiczka wieprzowa „saltim bocca” z szafranowym risotto i dzikim brokułem
  • Gnocchi z konfiturą z pomidorową, pesto i straciatellą
  • Tiramisu

Czwartek 19.09:

  • Zupa szczawiowa z puree ziemniaczanym i jajkiem
  • Cordon blu ze schabu z puree ziemniaczanym i mizerią
  • Calzone ze szpinakiem i grzybami
  • Beza z kawą

Piątek 20.09:

  • Zupa buraczkowa z koperkiem
  • Ravioli z łososiem i sosem śmietanowo-winnym
  • Fettuccine quatro formaggi
  • Chałwowa Panna Cotta