×

Lunch 27,90 zł

Lunch 27,90 zł

SI DUE LUNCH – zupa+danie główne+deser 27,90 zł
Od poniedziałku do piątku w godz. 12:00 – 16:00
Herbata Si Due do lunchu – 6,00 zł
Zamówienia telefoniczne – tel. 796262629
Odbiór własny w restauracji SI DUE, Marszałkowska 62 (obok Placu Konstytucji)

Lunch 20 – 24.03.2023

Poniedziałek 20.03
– Krem z pieczonych warzyw z ricottą i oliwą z oliwek
– Grillowany schab z puree ziemniaczanym, warzywami i sosem truflowym
– Fettuccine ze szpinakiem i suszonymi pomidorami
– Brownie z białej czekolady

Wtorek 21.03
– Zupa cebulowa z grzanką z serem
– Sataye z kurczaka z pieczonym ziemniakiem, ogórkiem małosolnym i sosem z jogurtu greckiego
– Ravioli ze szpinakiem i sosem gorgonzola
– Karpatka

Środa 22.03
– Zupa warzywna z pomidorami i koperkiem
– Kotlet mielony z buraczkami w miodzie i puree ziemniaczanym
– Papardelle a’la Norma
– Szarlotka

Czwartek 23.03
– Orientalna zupa cytrynowa z ravioli z mięsem i kolendrą
– Maślana bułka z szarpaną wołowiną, piklowanymi warzywami, frytkami i salsą jalapeno
– Spaghetti z panierowanym boczniakiem i pomidorowym sosem
– Tarta Toffi

Piątek 24.03
– Zupa z pieczoną dynią, pomidorami i soczewicą
– Dorsz z ratatouille warzywnym i puree ziemniaczanym
– Gnocchi z grzybami i pecorino Romano
– Panna Cotta

 

SI DUE LUNCH – zupa+danie główne+deser 27,90 zł
Od poniedziałku do piątku w godz. 12:00 – 16:00
Herbata Si Due do lunchu – 6,00 zł
Zamówienia telefoniczne – tel. 796262629
Odbiór własny w restauracji SI DUE, Marszałkowska 62 (obok Placu Konstytucji)

Lunch 20 – 24.03.2023

Poniedziałek 20.03
– Krem z pieczonych warzyw z ricottą i oliwą z oliwek
– Grillowany schab z puree ziemniaczanym, warzywami i sosem truflowym
– Fettuccine ze szpinakiem i suszonymi pomidorami
– Brownie z białej czekolady

Wtorek 21.03
– Zupa cebulowa z grzanką z serem
– Sataye z kurczaka z pieczonym ziemniakiem, ogórkiem małosolnym i sosem z jogurtu greckiego
– Ravioli ze szpinakiem i sosem gorgonzola
– Karpatka

Środa 22.03
– Zupa warzywna z pomidorami i koperkiem
– Kotlet mielony z buraczkami w miodzie i puree ziemniaczanym
– Papardelle a’la Norma
– Szarlotka

Czwartek 23.03
– Orientalna zupa cytrynowa z ravioli z mięsem i kolendrą
– Maślana bułka z szarpaną wołowiną, piklowanymi warzywami, frytkami i salsą jalapeno
– Spaghetti z panierowanym boczniakiem i pomidorowym sosem
– Tarta Toffi

Piątek 24.03
– Zupa z pieczoną dynią, pomidorami i soczewicą
– Dorsz z ratatouille warzywnym i puree ziemniaczanym
– Gnocchi z grzybami i pecorino Romano
– Panna Cotta